Kerstband

logo Gezelligheid en sfeer
In de maand december is tegen de kersttijd zowel in huizen als de straten van de stad veel gezelligheid aanwezig. Door opgetuigde kerstbomen, feestelijk verlichte winkelstraten en met geluk een paar sneeuwvlokken,  ontstaat al snel een romantische sfeer. Activiteiten voor kinderen en ouderen vinden in zalen plaats, winkeliers organiseren een kerstmarkt en er zijn kerstparades. Mede door sfeervolle muziekklanken van een kerstband krijgen mensen een vrolijk en prettig gevoel.

Kerstmuziek
Drumfanfare Excelsior Rotterdam kan met een select groepje muzikanten een scala aan mooie kerstliederen ten gehore brengen. Met hun zachte en warme muziek (zoals White Christmas, Jingle Bells Rock, De Herdertjes, Mary’s boy child, etc.) luisteren zij vele kerstactiviteit op.  Een idee van hun muziek hoort u in de kerstgroet die op YouTube is geplaatst. klik hier
Tijdens de kerstmaand wordt menige binnenstad versierd en aangekleed om zo een speciale sfeer te krijgen. De muzikanten kunnen daaraan bijdragen door naast de originele, stemmige kerstliedjes ook “up tempo” kerstliederen te spelen.

Feestelijk kostuum
Het meest unieke van de Kerstband is wel het kostuum waarmee wordt opgetreden.
De band heeft een unieke outfit die onder andere bestaat uit Rudolf the Red Nose Rendeer, een kerstboom, een Kerstman, sneeuwpoppen, kerstcadeautjes en elfen. Die verrassende verschijningen leiden bij het publiek tot spontane en leuke reacties. De groep is dan ook een bijzondere toevoeging voor ieder evenement en elke activiteit.
Combineren met een individueel programma is in overleg altijd mogelijk.

in de sneeuw Santa kostuum
Naast het feestelijke kostuum kan de Kerstband ook optreden in de traditionele rode pakken met rode puntmuts, het bekende Santa kostuum.
 

Sprookjeswereld
In de laatste maand van het jaar verandert menige binnenstad in een “wonderland” met sfeervolle kramen en gezellige activiteiten. Bij een “wonderland” horen sprookjes en kinderen denken dan al gauw aan kabouters en elfen. De kerstband kan ook in dat kostuum spelen.

In het Santa kostuum en in dat van de Sprookjeswereld speelt de kerstband dezelfde mooie kerstliederen als in het feestelijk kostuum.

Beschikbaarheid Kerstband
De muzikanten van de Kerstband werken op doordeweekse dagen. Daardoor kan de band doordeweeks alleen in de (koop)avond optreden. In het weekend kan de kerstband op de hele zaterdag en zondag wel optreden.

Wilt u online een offerte aanvragen klik hier of een optreden boeken? klik hier