Caribbean band

Ritmische beat
De Caribbean band treedt in zowel stilstaand als lopend over kleine afstanden op. De muziek wordt gespeeld met de blaasinstrumenten trompet, trombone, sousafoon, bariton, saxofoons en piccolo. Bepalend voor de beleving van de muziek zijn echter de vele slagwerkinstrumenten. Met een snare-trom, bekkens, grote trom, tim-tom, maracas, sambaballen, cow-bell en tamboerijn ontstaat een opzwepend ritme.
Bij het horen van bruisende en swingende klanken en zien van het veelkleurige kostuum slaat menig hart op hol en neemt de hartslag een ritmische beat aan.

Muziekexplosie
De ritmische klanken van de blaasinstrumenten en het opzwepende slagwerk zorgen er voor dat de gevoelstemperatuur stijgt en het publiek zich in tropische sferen waant. Daardoor kan menigeen niet stil blijven staan maar gaat deinen, swingen en soms zelfs spontaan dansen. De Hollandse nuchterheid maakt plaats voor exotische muzikaliteit en amusement.

Tropische cocktail
De Caribbean band van Excelsior brengt u met haar Latijns Amerikaanse geluid in gedachten naar warmere oorden met witte stranden en wuivende palmen onder het genot van exotische klanken.
Ga mee met de Caribbean band op een muzikale cruise en laat de gevoelstemperatuur op uw evenement vele graden warmer worden. De band serveert u een tropische cocktail waarbij uw publiek zeker verrast zal zijn door de passie en het temperament.

Wilt u online een offerte aanvragen klik hier of een optreden boeken? klik hier

Zelf muziek (leren) maken
Drumdanfare Excelsior Rotterdam wil iedereen de kans bieden ook muziek te maken. Wel of geen ervaring met het maken van muziek mag geen drempel zijn, evenmin als wat u kunt betalen. Op de pagina Informatie staat onder opleidingen hoe dat wordt gerealiseerd (klik hier).