Soms wordt gevraagd welke muziek een groep speelt. Daarom treft u hieronder enkele voorbeelden van die muziek aan.

Mixxed Up:
Summer of 69, Children of Sanchez, All of me, Sir Duke, Ding a dong, Arcade, Footloose

Caribbean band:
Copacabana, Beatles in latin,  Livin’ Latin, Bailar

Pieten- en Sinterklaasband:
Sinterklaasje kom maar binnen,  Oh kom er eens kijken,  Swingende Sinterklaas,  Sinterklaas als je komt in de stad,  Sinterklaas kapoentje,  Daar wordt aan de deur geklopt,  Dag Sinterklaasje, en vele anderen

Kerstgroep:
Jingle Bells, White Christmas, We Wish You a Merry Christmas, Driving home or Christmas, Winter Wonderland, Feliz Navidad, etc.

MUZIEK op CD’s

De muziek die Excelsior Rotterdam in het verleden heeft gespeeld, is gedeeltelijk opgenomen.
De meest recente muziekopname is de CD “Friends for Life” waarvan nog een aantal exemplaren te koop zijn voor € 7,50 per stuk. Van de nummers op die CD treft u hieronder fragmenten aan. Ook van de CD “Music is Our Love” is nog een enkel exemplaar te koop voor dezelfde prijs. U kunt ze bestellen bij de bandmanager.

Van de muziek uit vroegere decennia zijn geen CD’s te koop. Opnames hebben wij per decennium gegroepeerd en treft u eveneens hieronder aan. Door op een titel te klikken kunt u een nummer beluisteren. Nadat u een bepaald nummer heeft gehoord wordt automatisch overgegaan naar een volgend muzieknummer. U kunt dat echter ook overslaan door op de titel van een ander nummer te klikken.