Bent u op zoek naar een muzikale invulling of omlijsting van uw evenement of zoekt u een muziekband voor uw feest, dan biedt de vereniging Excelsior Rotterdam een breed scala aan mogelijkheden. Graag wisselen wij met u van gedachten hoe wij uw evenement of feest muzikaal kunnen opluisteren. Heeft u interesse, dan kunt u op de volgende wijzen contact met ons opnemen:

  • Telefonisch bij onze bandmanager Sjaak Schoonen, via nummer 06-51288931
  • Door online een offerte aan te vragen (klik hier) .
    Wilt u de vragen van het formulier eerst in uw organisatie of bestuur bespreken, dan kunt u ook eerst het offerteformulier (pdf) downloaden en vervolgens printen. Na bespreken en invullen kunt u dat per post naar onze postbus sturen.
  • Door online een optreden te boeken (klik hier) . Ook hier bieden wij de mogelijkheid om eerst het boekingsformulier (pdf) te downloaden, vervolgens te printen en later per post naar onze postbus te sturen.

Na verzenden van een formulier krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Daarna nemen wij contact met u op of sturen per mail een contract naar u toe.

Wilt u voor de promotie van uw evenement of voor een programmaboekje, foto’s van één of meerdere van de groepen, dan kunt u die downloaden van de pagina Informatie (klik hier) . De foto’s kunnen rechtenvrij gepubliceerd worden. Op de pagina vindt u tevens teksten die gebruikt kunnen worden voor een programmaboekje of door een speaker tijdens het evenement.