Onze berichten

Nieuws over onze muziekgroepen op een rij.

Prinsenland

De organisatie van de avondvierdaagse in Rotterdam-Prinsenland wil dit jaar de lopers van hun evenement op de laatste dag met muziek inhalen. Excelsior is gevraagd dit te doen. Start locatie en tijden worden later bekend gemaakt.

Oud-Beyerland

Sorry, maar de organisatie heeft nog geen informatie verstrekt. Zodra deze verkregen is zal die gepubliceerd worden.

leiden

In Leiden schenken diverse winkels extra aandacht aan de dagen voorafgaand aan Kerstmis. Door het organisatiebureau dat voor de winkeliers in de Haarlemmerstraat activiteiten organiseert is de kerstband van Excelsior gevraagd om extra sfeer in de straat te brengen door spelen van diverse kerstliederen.
Begintijd optreden: 13.00 uur
Eindtijd optreden: 17.00 uur
Het kan zijn dat u de muzikanten in die tijdsperiode niet steeds muziek hoort maken. De muzikanten hebben namelijk na telkens na drie  kwartier een pauze van 15 minuten. Buiten die rusttijden kunt u echter genieten van hun sfeervolle kerstmuziek.

Bussum

De Vivium Zorggroep heeft meerdere vestigingen voor zorgbehoevende ouderen. In Bussum wil de zorggroep in de vestiging De Zandzee de daar wonende cliënten een extra leuke Sinterklaasavond bezorgen. Hiertoe worden enkele activiteiten georganiseerd en een daarvan is het laten horen (en laten meezingen met) van Sinterklaasliedjes. Er zijn 6 muziekpieten van Excelsior die de Sinterklaasliedjes kunnen spelen.
Begintijd spelen 18.30 uur
Eindtijd spelen 19.30 uur

Wassenaar

De ouderraad van het Adelbert College in Wassenaar wil voor de leerlingen van middelbare school op 5 december iets door met een Sinterklaasgedachte. In de aula van de school willen ze daarom in de lunchpauze Sinterklaasliedjes laten klinken. Aan muzikale pieten van Excelsior is gevraagd die muziek te verzorgen en de nodige gezelligheid te brengen.
Begintijd spelen: 12.00 uur
Eindtijd spelen: 13.00 uur

Barendrecht-CarnisseVeste

De winkeliers van het winkelcentrum Carnisse Veste willen het winkelend publiek in de dagen voor Kerst wat extra sfeer en gezelligheid brengen. Daartoe is de kerstband gecontracteerd voor de koopavond van 21 december om bij de winkels zowel boven in het centrum als op de begane grond hun kerstmuziek te spelen
Begintijd spelen: 19.00 uur
Eindtijd spelen: 21.00 uur

Rotterdam

De winkeliers van het shoppingcentrum Alexandrium organiseren voor hun klanten weer meerdere activiteiten in de weken dat Sinterklaas in ons land is. Zo willen ze ook graag live muziek in het centrum laten klinken waarvoor de pietenband is gecontracteerd op zondag 25 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december.
Begintijd spelen 25 november 12.30 uur
Begintijd spelen 1 en 2 december: 12.00 uur
Eindtijd spelen alle dagen: 16.00 uur

Kop van Zuid

Van 16 t/m 19 September organiseert speeltuin de Vuurklip weer de Kinder Avondvierdaagse. De speeltuin op de Kop van Zuid/Feijenoord organiseert voor het tweede jaar dit evenement en wil dat de lopers het laatste deel van de route begeleidt worden met muziek. De lopers verzamelen (vanaf 19.15 uur) onder aan de Willemsbrug en denken rond 19.30 uur gezamenlijk door te lopen over de Rosestraat naar het eindpunt; Speeltuin De Vuurklip aan de Binnenhavenhof 1.
Aanwezig bij Entrepot: 19.15 uur
Begintijd spelen: 19.30 uur
Eindtijd spelen: uiterlijk 20.00 uur.

Lage Zwaluwe

In Lage Zwaluwe wordt op zaterdag 23 juni een botenshow georganiseerd. De organisatie wil voor bezoekers de sfeer tijdens dat evenement verhogen door ritmische en gezellige muziek. Excelsior is daarvoor benaderd en heeft voorgesteld dat te doen door samenwerking van de Caribbean band en Mixxed Up.
Begintijd spelen: 21.00 uur
Eindtijd spelen: 01.00 uur

centrum daken Rotterdam

Stichting De Loodsen organiseert op 1, 2 en 3 juni de Rotterdamse Daken Dagen. Er zijn drie verschillende manieren om de daken te bezoeken en na 1 mei is op de website van de Stichting te lezen hoe dat kan. Excelsior is gevraagd op vrijdagavond 1 juni en zondag 3 juni te komen spelen bij de Hofbogen.
Vrijdag:
Begintijd spelen: 18.00 uur
Eindtijd spelen: 18.30 uur
Zondag:
Begintijd spelen: 16.00 uur
Eindtijd spelen: 16.45 uur